0
Ωφελούμενοι

Δελτίο Τύπου 1ου Εργαστηρίου FollowUp των ωφελούμενων του Προγράμματος

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ») θα πραγματοποιήσει  το πρώτο Εργαστήριο (workshop) Follow Up των ωφελούμενων του προγράμματος.

Το συγκεκριμένο εργαστήριο υλοποιείται με σκοπό την μεταφορά εμπειριών από τους ωφελούμενους που βρήκαν εργασία μέσω του προγράμματος σε όσους ακόμα βρίσκονται σε αναζήτηση. Επίσης, κατά τη διάρκεια του Εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί εκ νέου ατομική αναζήτηση εργασίας από ωφελούμενους που βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση. 

Αναλυτικότερα θα αναφερθούν:

  • Λόγοι και εμπόδια στην εύρεση εργασίας
  • Σκέψεις και εμπειρίες από την πρώτη συνέντευξη
  • Αιτίες που θεωρεί το άτομο ότι οδήγησαν στην μη επιλογή του για κάποια θέση εργασίας
  • Λόγοι που συνέβαλαν στην επιλογή του για την κάλυψη της θέσης.

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 12:00μμ.

Τον συντονισμό του Εργαστηρίου έχουν η κα Μπότση Τζωρτζίνα, Σύμβουλος Πληροφορικής & Επιχειρησιακών Συστημάτων και η κα Παντελάκη Ελένη, Κοινωνική Λειτουργός – Σύμβουλος Απασχόλησης του Έργου.

Στο πλαίσιο του Έργου παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε άνεργους πολίτες που βρίσκονται σε εργάσιμη ηλικία και ιδιαιτέρως σε νέους & ευπαθείς ομάδες.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το Έργο, τις  Δράσεις και τις Υπηρεσίες, μπορείτε να απευθύνεστε:

Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»), από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 – 16:00

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

Δ/νση: Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα,  Άγιοι Ανάργυροι.

Τηλ: 213 2039920, 6942 771012

Ιστοσελίδα: www.sympratto.gr

email: ,