0
Ωφελούμενοι

Ημερίδα – Εργαστήριο Δικτύωσης Ωφελούμενων με Εργοδότες και Επιχειρήσεις

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων–Καματερού, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και το Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ») σε συνεργασία με την Εταιρεία Skywalker.gr-Εργασία στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσουν Ημερίδα/Εργαστήριο Δικτύωσης Ωφελούμενων με Εργοδότες & Επιχειρήσεις με θέμα: «Ανάπτυξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων και Soft Skills (Επικοινωνιακές Δεξιότητες)».

Συγκεκριμένα, στο Εργαστήριο θα συζητηθούν τα εξής:

  • Η Ανάπτυξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων & 
  • Τα Soft Skills (Επικοινωνιακές Δεξιότητες) που αναζητούν οι Recruiters

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ανακύκλωσης (Λ. Δημοκρατίας 61 Άγιοι Ανάργυροι), την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023  στις 11:00 π.μ.

Στην Ημερίδα/Εργαστήριο Δικτύωσης, μπορούν να συμμετέχουν ωφελούμενοι του έργου που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους, με στόχο την επαγγελματική τους ενδυνάμωση καθώς και να ενημερωθούν για δυνατότητες απασχόλησης.

Στο πλαίσιο του Έργου παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε άνεργους πολίτες που βρίσκονται σε εργάσιμη ηλικία και ιδιαιτέρως σε νέους & ευπαθείς ομάδες.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το Έργο, τις  Δράσεις και τις Υπηρεσίες, μπορείτε να απευθύνεστε:

Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»), από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 – 16:00

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

Δ/νση: Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα,  Άγιοι Ανάργυροι.

Τηλ: 213 2039920, 6942 771012

Ιστοσελίδα: www.sympratto.gr

email: ,