0
Ωφελούμενοι

ΔΤ Βιωματικού Εργαστηρίου : “Αυτοεκτίμηση Εργασιακές Σχέσεις, Ανάδειξη Δεξιοτήτων”

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ») θα πραγματοποιήσει Βιωματικό Εργαστήριο Ψυχοκοινωνικής Συμβουλευτικής με θέμα την Αυτοεκτίμηση, τις Εργασιακές Σχέσεις και την Ανάδειξη Δεξιοτήτων σε Επιθυμητές Θέσεις Εργασίας.

Αναλυτικότερα, θα γίνει εκτενής αναφορά στους τρόπους ενίσχυσης της Αυτοεκτίμησης, στις Εργασιακές Σχέσεις εν γένει και στο πώς επηρεάζουν την καθημερινότητα του ατόμου, ενώ θα δοθούν συμβουλές για τη διαχείριση συγκρούσεων μέσα στον εργασιακό χώρο.

Επιπλέον, θα αναδειχθούν οι ικανότητες και δεξιότητες των ωφελούμενων μέσα από ασκήσεις, ούτως ώστε να γίνεται πιο εξειδικευμένη αναζήτηση εργασίας σε συγκεκριμένες θέσεις απασχόλησης.

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί την Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου έως Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2023 10:00 – 13:00 μ.μ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού (Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα).

Τον συντονισμό του Βιωματικού Εργαστηρίου έχει η κα Παντελάκη Ελένη, Κοινωνική Λειτουργός – Σύμβουλος Απασχόλησης του Έργου.

Στο πλαίσιο του Έργου παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε άνεργους πολίτες που βρίσκονται σε εργάσιμη ηλικία και ιδιαιτέρως σε νέους & ευπαθείς ομάδες.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το Έργο, τις  Δράσεις και τις Υπηρεσίες, μπορείτε να απευθύνεστε:

Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»), από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 – 16:00

Δ/νση: Κλεισούρας 2 & Ν. Πλαστήρα (Α’ ΚΑΠΗ),  Άγιοι Ανάργυροι.

Τηλ: 6942 771012, 6951 971410

Ιστοσελίδα: www.sympratto.gr

email: ,