0
Ωφελούμενοι

Έναρξη Βιωματικού Εργαστηρίου (workshop), με θέμα την «Φιλία»

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ») θα πραγματοποιήσει Βιωματικό Εργαστήριο (workshop), με θέμα την «Φιλία» και την σημασία της στη ζωή των ανθρώπων.

Αναλυτικότερα, θα γίνει αναφορά στις εξής θεματικές:

  • Τι είναι φιλία και ποια τα κριτήρια επιλογής ενός φίλου;
  • Τύποι φιλίας που συναντάμε
  • Εμπόδια στην διατήρηση αρμονικής φιλίας
  • Τρόποι για να παραμείνουμε ελεύθεροι και αρμονικοί μέσα στην φιλία και πώς η τελευταία συμβάλλει στην εξέλιξη και στην αυτογνωσία μας

Στο τέλος της συνάντησης, θα διεξαχθεί Βιωματική Άσκηση με αποσπάσματα από βιβλία και σχόλια/ αναφορές των συμμετεχόντων από την προσωπική τους εμπειρία.

Το Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:00πμ έως 13:00μμ.

Τον συντονισμό της ομάδας έχει η κ. Δάρρα Μαρία, Κλινική Ψυχολόγος – Σύμβουλος Απασχόλησης του έργου.

Στο πλαίσιο του Έργου παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε άνεργους πολίτες που βρίσκονται σε εργάσιμη ηλικία και ιδιαιτέρως σε νέους & ευπαθείς ομάδες.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το Έργο, τις  Δράσεις και τις Υπηρεσίες, μπορείτε να απευθύνεστε:

Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»), από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 – 16:00

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

Δ/νση: Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα,  Άγιοι Ανάργυροι.

Τηλ: 213 2039920, 6942 771012

Ιστοσελίδα: www.sympratto.gr

email: ,