0
Ωφελούμενοι

Best City Awards 2023 – Βράβευση του Συμβουλευτικού Κέντρου για την Απασχόληση «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»

Στην Απονομή των Βραβείων Καλύτερης Πόλης – Best City Awards 2023, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στο Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού με απόλυτη επιτυχία αφού ξεχώρισε λαμβάνοντας 5 Βραβεία.

Τα Best City Awards είναι τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις και τα κορυφαία βραβεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αναδεικνύουν τις καλύτερες πρακτικές και λύσεις που έχουν σχεδιαστεί προκειμένου οι πόλεις να είναι ευφυείς, αειφόρες και οικονομικά βιώσιμες.

Ειδικά, το Ασημένιο βραβείο Best City το οποίο παρέλαβε ο Δήμαρχος κος Σταύρος Τσίρμπας και αφορά στο Έργο «Πιλοτικές Δράσεις για την προώθηση των ευπαθών ομάδων και των νέων στην Απασχόληση στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ», βραβεύτηκε το Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση για τις υπηρεσίες που παρέχει στους άνεργους ωφελούμενους.  

Πιο συγκεκριμένα, το Έργο αφορά σε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής και παρεμβάσεις για την ενημέρωση, προετοιμασία, ενδυνάμωση και προώθηση στην εργασία και την επιχειρηματικότητα άνεργων πολιτών που βρίσκονται σε εργάσιμη ηλικία και ιδιαιτέρως των νέων και των ευπαθών ομάδων.

Επιπλέον, στο πλαίσιο του Έργου παρέχονται εξειδικευμένες πρακτικές για την Απασχόληση όπως,  ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ενώ πραγματοποιείται συνεχόμενη Δικτύωση με Εργοδότες & Επιχειρήσεις για την προώθηση των ωφελούμενων του Έργου.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το Έργο, τις  Δράσεις και τις Υπηρεσίες, μπορείτε να απευθύνεστε:

Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»), από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 – 16:00

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

Δ/νση: Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα,  Άγιοι Ανάργυροι.

Τηλ: 213 2039920, 6942 771012

Ιστοσελίδα: www.sympratto.gr

email: ,