0
Ωφελούμενοι

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου για την παρουσίαση του Πρώτου Εργαστηρίου Δικτύωσης Ωφελούμενων με Εργοδότες & Επιχειρήσεις του Συμβουλευτικού Κέντρου για την Απασχόληση «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο Εργαστήριο Δικτύωσης Ωφελούμενων με Επιχειρήσεις & Εργοδότες από το Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ» του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

 Η Ημερίδα/Εργαστήριο πραγματοποιήθηκε με στόχο τη διασύνδεση των Επιχειρηματιών της πόλης μας με τους άνεργους ωφελούμενους του Προγράμματος και την πιθανή απορρόφηση τους σε μελλοντικές ανοιχτές θέσεις εργασίας, με εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα και αξιοσημείωτη συμμετοχή Εργοδοτών και Ωφελούμενων.

Στην εκδήλωση, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι φορέων επιχειρηματικότητας, εκπρόσωποι του ΟΑΕΔ, εταιρειών ανθρώπινου δυναμικού αλλά και εκπρόσωποι του Δήμου, απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων–Καματερού κος Σταύρος Τσίρμπας, εκφράζοντας την προσωπική του άποψη ως επιχειρηματίας και ωθώντας τους εργοδότες στην αξιοποίηση του Προγράμματος για την αντιμετώπιση της ανεργίας μέσα από προσλήψεις του αναγκαίου προσωπικού για τις επιχειρήσεις τους.

Το παρών έδωσαν η Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης, Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κα Καΐση Αγγελική και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κος Φραγκούλης Κωνσταντίνος, οι οποίοι κατέδειξαν με σαφή τρόπο τη σημασία των δράσεων που υλοποιεί το Πρόγραμμα τόσο για τις τοπικές επιχειρήσεις όσο και για τους άνεργους συμπολίτες μας.

Στην σημασία της λειτουργίας του Συμβουλευτικού Κέντρου για την Απασχόληση «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»  στην Κοινωνική Υπηρεσία, αναφέρθηκε η Διευθύντρια της Κοινωνικής Πολιτικής κα Οικονομοπούλου Αγγελική, τονίζοντας την παροχή συμπληρωματικών ενεργειών για την απασχόληση προς τους ωφελούμενους και την παροχή ολιστικών υπηρεσιών Κοινωνικής Πολιτικής.

Από την πλευρά του Συμβουλευτικού Κέντρου για την Απασχόληση «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ» μίλησε η Κοινωνική Λειτουργός κα Παντελάκη Ελένη, η οποία κατέδειξε τους στόχους του Εργαστηρίου Δικτύωσης παρουσιάζοντας ταυτοχρόνως προγράμματα του ΔΥΠΑ και θέσεις εργασίας, ενώ μία εκτενέστερη αναφορά σε αυτά, έκανε η προσκεκλημένη εκπρόσωπος του ΟΑΕΔ και Εργασιακή Σύμβουλος Εργοδοτών, κα Δουκόγιαννη Αγγελική.

Ακολούθησε η HR DIRECTOR της εταιρίας UNILOG SA κα Δέδη Παναγιώτα, η οποία προχώρησε  σε μία εκτενή παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρονται και των ενεργειών που ακολουθούνται σχετικά με την αξιολόγηση και τη διαδικασία προσλήψεων Ανθρώπινου Δυναμικού, εξηγώντας παράλληλα το πώς έχει διαμορφωθεί η αγορά εργασίας και η προετοιμασία των υποψηφίων για την κάλυψη θέσης.

Στο τέλος του Εργαστηρίου Δικτύωσης, η Σύμβουλος Πληροφορικής & Επιχειρησιακών Συστημάτων του Συμβουλευτικού Κέντρου κα Μπότση Τζωρτζίνα, παρουσίασε στους ωφελούμενους που παρίσταντο τις θέσεις εργασίας που είχαν δοθεί από Επιχειρηματίες της πόλης, καλώντας τους να δηλώσουν ενδιαφέρον σε οποιαδήποτε από αυτές.

Οι δράσεις του έργου βρίσκονται σε εξέλιξη και είναι ανοιχτές στους Δημότες του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το Έργο, τις  Δράσεις και τις Υπηρεσίες, μπορείτε να απευθύνεστε:

Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»), από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 – 16:00

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

Δ/νση: Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα,  Άγιοι Ανάργυροι.

Τηλ: 213 2039920, 6942 771012

Ιστοσελίδα: www.sympratto.gr

email: ,