0
Ωφελούμενοι

ΔΤ : 2ο Εργαστήριο Δικτύωσης Ωφελούμενων με Εργοδότες και Επιχειρήσεις

ΘΕΜΑ: 2Η Ημερίδα/Εργαστήριο Δικτύωσης Ωφελούμενων με Εργοδότες & Επιχειρήσεις του Συμβουλευτικού Κέντρου για την Απασχόληση  «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού και το Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ», πραγματοποιούν την 2η Ημερίδα/Εργαστήριο Δικτύωσης ωφελούμενων με εργοδότες & επιχειρήσεις της πόλης, με στόχο την άμεση επαφή των άνεργων ωφελούμενων του Προγράμματος με εκπροσώπους τοπικών επιχειρήσεων.

Η ημερίδα/εργαστήριο δικτύωσης θα πραγματοποιηθεί στους Αγίους Αναργύρους την Πέμπτη 22/03/2023 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ανακύκλωσης (Δ/νση: Λεωφόρος Δημοκρατίας 61, Άγιοι Ανάργυροι), και αφορά ωφελούμενους του Προγράμματος «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ» που αναζητούν εργασία και εκπροσώπους τοπικών επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή στο εργαστήριο παρακαλούνται να έχουν μαζί τους το βιογραφικό τους σημείωμα.

Στο πλαίσιο του Έργου παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε άνεργους πολίτες που βρίσκονται σε εργάσιμη ηλικία και ιδιαιτέρως σε νέους & ευπαθείς ομάδες.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το Έργο, τις  Δράσεις και τις Υπηρεσίες, μπορείτε να απευθύνεστε:

Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»), από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 – 16:00

Α’ ΚΑΠΗ

Δ/νση: Κλεισούρας 2 & Ν. Πλαστήρα, Άγιοι Ανάργυροι

Τηλ: 6942 771012

Ιστοσελίδα: www.sympratto.gr

email: ,