0
Ωφελούμενοι

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΔΤ 1ου μέρους του 2ου Εργαστηρίου Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου, από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και το Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Πρόγραμμα «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»), το 1ο μέρος του Εργαστηρίου (Workshop) Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Το συγκεκριμένο Εργαστήριο έγινε  με σκοπό τον επαναπροσδιορισμό του επαγγελματικού στόχου και του εργασιακού προφίλ των άνεργων δημοτών που βρίσκονται είτε σε αναζήτηση εργασίας, είτε σε αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης.

Οι ωφελούμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε test Επαγγελματικού Προσανατολισμού, χρησιμοποιώντας τον εργαλείο της Evalion, που παρέχει το Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ.

Η υλοποίηση του 2ου μέρους του Επαγγελματικού Προσανατολισμού θα πραγματοποιηθεί με την ολοκλήρωση του Εργαστηρίου την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στο Γραφείο Απασχόλησης της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού (Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα), όπου και θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα των test στους ωφελούμενους.

Υπεύθυνη για την υλοποίηση της δράσης είναι η κα Παντελάκη Ελένη Κοινωνική Λειτουργός – Σύμβουλος Απασχόλησης του έργου.

Στο πλαίσιο του Έργου παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε άνεργους πολίτες που βρίσκονται σε εργάσιμη ηλικία και ιδιαιτέρως σε νέους & ευπαθείς ομάδες.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το Έργο, τις  Δράσεις και τις Υπηρεσίες, μπορείτε να απευθύνεστε:

Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»), από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 – 16:00

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

Δ/νση: Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα,  Άγιοι Ανάργυροι.

Τηλ: 213 2039920, 6942 771012

Ιστοσελίδα: www.sympratto.gr

email: ,