0
Ωφελούμενοι

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου για 1ο Εργαστήριο Follow Up

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού και το Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Πρόγραμμα «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»), το 1ο  Εργαστήριο (workshop) Follow Up των ωφελούμενων του προγράμματος.

Αναλυτικότερα, αναφέρθηκαν τα εμπόδια που συναντούν οι ωφελούμενοι στην ένταξη τους στην αγορά εργασίας, οι πτυχές που τους δυσκόλεψαν στην αναζήτηση εργασίας και ρωτήθηκαν συγκεκριμένα για τα ζητήματα που αντιμετώπισαν κατά τη διαδικασία της πιθανής επιλογής/επαφής τους από τους εργοδότες.  

Στη συνέχεια, οι ωφελούμενοι που βρήκαν εργασία μέσω του προγράμματος, παρέθεσαν την προσωπική τους εμπειρία σχετικά με τη διαδικασία εύρεσης εργασίας ενώ ανέφεραν όσα αξιοποίησαν από την εκπαίδευση που τους παρασχέθηκε μέσω του workshop.

Στο τέλος της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε Συμβουλευτική από τη Σύμβουλο Απασχόλησης, στους τομείς που δυσκόλεψαν τους ωφελούμενους.

Τον συντονισμό του Εργαστηρίου είχαν η κα Μπότση Τζωρτζίνα, Σύμβουλος Πληροφορικής & Επιχειρησιακών Συστημάτων και η κα Παντελάκη Ελένη, Κοινωνική Λειτουργός – Σύμβουλος Απασχόλησης του Έργου.

Στο πλαίσιο του Έργου παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσίες Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε άνεργους πολίτες που βρίσκονται σε εργάσιμη ηλικία και ιδιαιτέρως σε νέους & ευπαθείς ομάδες.

Για κάθε πληροφορία σχετικά με το Έργο, τις  Δράσεις και τις Υπηρεσίες, μπορείτε να απευθύνεστε:

Συμβουλευτικό Κέντρο για την Απασχόληση (Διαδημοτικό Κοινωνικό Δίκτυο «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ»), από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 – 16:00

Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής

Δ/νση: Λ. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα,  Άγιοι Ανάργυροι.

Τηλ: 213 2039920, 6942 771012

Ιστοσελίδα: www.sympratto.gr

email: ,